Get the Flash Player to see this rotator.

  • Faqe Kryesore
  • Indeksi
  • Forum
Ju ndodheni:
Faqe Kryesore

 

aquaticus_facebook

Të nderuar vizitorë

Ju uroj përzemërsisht mirëseardhjen në faqen time të internetit.
Kjo faqe interneti është një ftesë e hapur për një komunikim më të afërt dhe më intensiv me të gjithë ju qytetarë të  nderuar që dëshironi të informoheni, të ndani  idetë dhe shqetësimet tuaja me mua si Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë, si Nënkryetare e Partisë Demokratike por edhe si bashkëqytetarja juaj. lexo të plotë... firma_1
 
 

Aktivitete

 
[ 05 Qershor, 2013 ]
Kjo rruge është modeli i qeverisjes sonë. Është modeli i premtimeve të mbajtura. Kjo rrugë është modeli i zhvillimit. për më shumë
[ 05 Qershor, 2013 ]
për më shumë
[ 05 Qershor, 2013 ]
Kryetarja e Kuvendit falenderoi për mbështetjen në forcimin e kapacitetetve të administratës dhe deputetëve së Kuvendit për përafrimin e legjislacionit dhe përmirësimin e funksioneve mbikqyrse të Kuvendit të Shqipërisë. Ajo theksoi se integrimi europian është objektiv prioritar i Kuvendit të Shqipërisë dhe të gjithë institucioneve Shqiptare. Ne, tha ajo, jemi të angazhuar maksimalisht për projektin e Shqipërisë Europiane. për më shumë
[ 02 Qershor, 2013 ]
Duke ftuar të gjithë për pjesëmarrje në votime ajo tha se: “Në qoftë së vendi ynë, qyteti ynë ka ndryshuar aq shumë nga 5 vjet më parë, bëjeni që të vazhdojë ndryshimi i qytetit, i mundësive për vendin tonë. Shkoni për të votuar. Vlerësojeni veten. Merrni bashkëshortët, nënat, prindërit dhe shkoni për të votuar numrin 44.” për më shumë
[ 01 Qershor, 2013 ]
Duke u ndalur në investimet e bëra në arsim e në cdo fushë, ajo theksoi se ndërtimi i shkollave dhe spitaleve përkthehet në vende të reja pune. Rritja e investimeve të huaja direkte përkthehet në vende të reja pune. Punësimi është prioritet i yni. për më shumë
 

 

Video Aktivitete